top of page

Personal Trainer Berkel en Rodenrijs

 

U bent opzoek naar (onlinepersonal training, voeding en/of lifestyle coaching in Berkel en Rodenrijs?

 

De afspraak met de personal trainer staat. Ook als het regent, of als u moe bent. Gewoon geen zin hebt. De personal trainer is uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar herinnert aan uw doelen. Vriendelijk en begripvol. Maar onvermurwbaar.

 

Wist u dat onze coaches van Bodyboost zich hebben gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen op gebied van voeding en lifestyle coaching? Dat wij ons hebben verdiept in de dynamiek van ‘het gezin’ en alle uitdagingen die daarbij horen met betrekking tot het realiseren van een verandering in leefstijl. Dat een gedragsverandering bij alle gezinsleden kan worden aangeleerd waardoor het gehele gezin met de ‘eigen gemaakte’ leefstijl een beter en gezonder levensverwachting zal hebben!

 

Bij Bodyboost zijn we op al deze gebieden gediplomeerd. Met uw doel voor ogen en met onze kennis en enthousiasme, kunt u ervan op aan dat wij als uw persoonlijke motivator alle vaardigheden in huis hebben die ervoor nodig zijn om u naar uw doel te begeleiden.

Wij zijn heel flexibel en hebben een divers aanbod. Denk aan bootcamp, hardloop training, training aan huis of in de sportclub maar ook voedingsadvies, gedragsverandering en dus lifestyle coaching behoort tot de mogelijkheden.

 

Bodyboost heeft verschillende programma’s waaraan u deel kunt nemen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de personal trainer of voedingsconsulente samen met u doorspreken wat voor u een realistisch doel is en bij welke coaching u het meest gebaat bent met betrekking tot het behalen van uw doel.

 

Wij verkopen resultaat en persoonlijke aandacht.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden stuur geheel vrijblijvend een bericht aan info@bodyboostpt.nl

bottom of page