top of page

Personal Trainer Maassluis

 

U bent opzoek naar (online) personal training, voeding en/of lifestyle coaching in Maassluis?

 

Bij Bodyboost zijn we op al deze gebieden gediplomeerd. Met uw doel voor ogen en met onze kennis en enthousiasme, kunt u ervan op aan dat wij als uw persoonlijke motivator alle vaardigheden in huis hebben die ervoor nodig zijn om u naar uw doel te begeleiden.

Wij zijn heel flexibel en hebben een divers aanbod. Denk aan bootcamp, hardloop training, training aan huis of in de sportclub maar ook voedingsadviesgedragsverandering en dus lifestyle coaching behoort tot de mogelijkheden.

 

Bodyboost heeft verschillende programma’s waaraan u deel kunt nemen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de personal trainer of voedingsconsulente samen met u doorspreken wat voor u een realistisch doel is en bij welke coaching u het meest gebaat bent met betrekking tot het behalen van uw doel.

 

Wij verkopen resultaat en persoonlijke aandacht!

 

Altijd al meer willen weten over de juiste verhouding inname van eiwitten, koolhydraten en vetten. En wat doet bijvoorbeeld Mindfulness of Yoga voor uw herstel en balans? Welk trainingsschema past bij uw doel?

 

Voor meer informatie, contact of vragen kunt u een bericht sturen aan info@bodyboostpt.nl  waarna wij u geheel vrijblijvend zullen voorzien van advies.

 

 

bottom of page