top of page

Personal Trainer Pijnacker

 

U bent opzoek naar (online) personal training, voeding en/of lifestyle coaching in Pijnacker?

 

De afspraak met de personal trainer staat. Ook als het regent, of als u moe bent. Gewoon geen zin hebt. De personal trainer is uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar herinnert aan uw doelen. Vriendelijk en begripvol. Maar onvermurwbaar.

 

Bij Bodyboost zijn we op al deze gebieden gediplomeerd. Met uw doel voor ogen en met onze kennis en enthousiasme, kunt u ervan op aan dat wij als uw persoonlijke motivator alle vaardigheden in huis hebben die ervoor nodig zijn om u naar uw doel te begeleiden.

Wij zijn heel flexibel en hebben een divers aanbod. Denk aan bootcamp, hardloop training, training aan huis of in de sportclub maar ook voedingsadviesgedragsverandering en dus lifestyle coaching behoort tot de mogelijkheden.

 

Wie zich aanmeld voor begeleiding van Bodyboost stapt in een op maat gemaakt (online) programma gebaseerd op de pijlers gedrag, voeding, training en herstel (rust). Je geeft aan wat je doelstelling is, krijgt een intake en vanaf dat moment heb je 24/7 toegang tot waardevolle tips & instructies. Onze coaches maken voor jou inzichtelijk wat je lichaam nodig heeft in combinatie met je trainingsprogramma.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden stuur geheel vrijblijvend een bericht aan info@bodyboostpt.nl

bottom of page