top of page

Personal Trainer Den Haag e.o.

 

U bent opzoek naar (online) personal training, voeding en/of lifestyle coaching in Den Haag?

 

Met uw doel voor ogen en met onze kennis en enthousiasme, kunt u ervan op aan dat wij als uw persoonlijke motivator alle vaardigheden in huis hebben die ervoor nodig zijn om u naar uw doel te begeleiden.

Wij zijn heel flexibel en hebben een divers aanbod. Denk aan bootcamp, hardloop training, training aan huis of in de sportclub maar ook voedingsadviesgedragsverandering en dus lifestyle coaching behoort tot de mogelijkheden.

 

Bodyboost heeft verschillende programma’s waaraan u deel kunt nemen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de personal trainer of voedingsconsulente samen met u doorspreken wat voor u een realistisch doel is en bij welke coaching u het meest gebaat bent met betrekking tot het behalen van uw doel.

 

Wij staan garant voor resultaat en persoonlijke aandacht.

 

Wist u dat onze coaches zich hebben gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen op gebied van voeding en lifestyle coaching? 

 

Wie zich aanmeld voor begeleiding van Bodyboost stapt in een op maat gemaakt (online) programma gebaseerd op de pijlers gedrag, voeding, training en herstel (rust). Je geeft aan wat je doelstelling is, krijgt een intake en vanaf dat moment heb je 24/7 toegang tot waardevolle tips & instructies. Onze coaches maken voor jou inzichtelijk wat je lichaam nodig heeft in combinatie met je trainingsprogramma.

 

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden stuur geheel vrijblijvend een bericht aan info@bodyboostpt.nl

bottom of page