top of page

Met personal training traint u één op één, resultaatgericht

 

U woont in Delft (of omgeving) en heeft een gehaast dagelijks leefpatroon waarbij eten, sporten en rust eigenlijk niet goed worden ingepland, met alle gevolgen van dien?

U bent de extra kilo’s zat?

 

Wist u dat onze coaches van Bodyboost zich hebben gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen op gebied van voeding en lifestyle coaching? Dat wij ons hebben verdiept in de dynamiek van ‘het gezin’ en alle uitdagingen die daarbij horen met betrekking tot het realiseren van een verandering in leefstijl. Dat een gedragsverandering bij alle gezinsleden kan worden aangeleerd waardoor het gehele gezin met de ‘eigen gemaakte’ leefstijl een beter en gezonder levensverwachting zal hebben!

 

Wij gaan je leren dat jij ‘baas’ bent van je lichaam en dat je lijf maakbaar is. In een programma van 3 tot 6 maanden begeleiden we je met training- & voedingschema!

 

Real People Real result’s. Bij Bodyboost gaat het om resultaat!

 

Laat een bericht achter via info@bodyboostpt.nl en ontvang geheel vrijblijvend aanvullende informatie over het geen u wilt weten met betrekking tot voeding, training en/of lifestylecoaching.

bottom of page