top of page

Het werken met een erkende Personal Trainer

staat garant voor veel doelgericht en succesvol trainings en voedingsadvies

 

U woont in Den Haag (of omgeving) en heeft een gehaast dagelijks leefpatroon waarbij eten, sporten en rust eigenlijk niet goed worden ingepland, met alle gevolgen van dien? U heeft geen kennis van of inspiratie meer over gezonde voeding en hoe dit in uw dagelijkse hectiek goed in te passen? U bent de extra kilo’s zat?

 

Wist u dat Bodyboost zich heeft gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen op gebied van voeding en lifestyle coaching? Dat wij ons hebben verdiept in de dynamiek van ‘het gezin’ en alle uitdagingen die daarbij horen met betrekking tot het realiseren van een verandering in leefstijl. Dat een gedragsverandering bij alle gezinsleden kan worden aangeleerd waardoor het gehele gezin met de ‘eigen gemaakte’ leefstijl een beter en gezonder levensverwachting zal hebben!

 

Wij gaan je leren dat jij ‘baas’ bent van je lichaam en dat je lijf maakbaar is. In een programma van 3 tot 6 maanden begeleiden we je met training- & voedingschema !

 

U wilt zich aanmelden voor een (online) programma en ook beschikken over toegang tot trainingsschema’s, voedingsadviesen, begrijpen wat uw lichaam nodig heeft en hoe u vet kunt verbranden?

 

Neem dan contact met ons op voor een gratis advies gesprek via info@bodyboostpt.nl

bottom of page