top of page

Personal training in is niet langer voor de elite!

 

Advies over voeding, lifestyle, blessurepreventie, balans oefeningen en personal training zijn beschikbaar voor iedereen. Een gewichtsconsulente kan voor u een schema op maat maken dat bij uw dagelijks leven past 

 

Bij Bodyboost coachen personal trainers u met veel enthousiasme naar het bereiken van uw persoonlijk doel. Afvallen, aankomen, blessure herstel, deelname wedstrijd of conditietraining voor elk doel is er een training- en voedingsschema beschikbaar.

 

Wist u dat onze coaches zich hebben gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen op gebied van voeding en lifestyle coaching? Dat wij ons hebben verdiept in de dynamiek van ‘het gezin’ en alle uitdagingen die daarbij horen met betrekking tot het realiseren van een verandering in leefstijl. Dat een gedragsverandering bij alle gezinsleden kan worden aangeleerd waardoor het gehele gezin met de ‘eigen gemaakte’ leefstijl een beter en gezonder levensverwachting zal hebben!

Wij gaan je leren dat jij ‘baas’ bent van je lichaam en dat je lijf maakbaar is. In een programma van 3 tot 6 maanden begeleiden we je met training- & voedingschema en elke werkdag een gedragsles!

 

U kunt ons boeken voor een eenmalig consult of zich inschrijven voor één van onze programma’s.

 

Laat u gratis en geheel vrijblijvend adviseren over wat het beste bij uw wens past door één van onze coaches. Stuur een email met uw vraag of aanmelding naar info@bodyboostpt.nl

bottom of page