top of page

WORKOUT

NO. 1

Overvolle agenda, maar toch graag even zweten? Deze high-intensity workout duurt 10 minuten, maar stimuleert je stofwisseling nog uren erna

Lunge kick

20 seconden

GOED VOOR: benen, billen, en core

>Sta rechtop met je voeten op schouderbreedte en je buik aangespannen

>Stap naar achteren met links en kom in een lungepositie tot je beide knieën in een hoek van 90 graden zijn. Span je bilspieren aan (a).

>Zet af met je rechtervoet en schop je linkerbeen recht voor je uit, met je voet gestrekt (b).

>Ga terug naar lungepositie en herhaal

Go

Elke oefening duurt 20 seconde, gevolgd door 10 seconde rust. Doe alle oefeningen op volle kracht achter elkaar. Herhaal de set.

GOED VOOR: kuiten, dijen, hamstrings, buikspieren en bloedcirculatie

>Sta rechtop met je armen voor je uitgestrekt, je handpalmen wijzen naar beneden. Jog zo snel als je kunt op de plaats. 

>Probeer met je knieën je handen te raken.

>20 seconde lang en neem dan 10 seconde rust

> Herhaal! 

Joggen op de plaats

20 seconden

Go
Go

GOED VOOR: buikspieren, armen, borst, en schouders 

>Start in een plank positie, steunend op je onderarmen en je handen in elkaar gevouwen voor een stabiele basis. Span je buikspieren aan zodat je niet in je rug gaat hangen. Zorg dat je van hoofd tot tenen 1 rechte lijn vormt (3)

>Duw jezelf met je linkerelleboog omhoog en zet je linkerhand op de grond (2), doe hetzelfde met je rechterhand en kom in een hoge plank positie, steunend op beide handen (1)

>Ga terug naar startpositie door eerst je linkerarm op de grond te zetten, gevolgd door je rechterarm. Herhaal met de rechterkant

Plank up an down

20 seconden

Go

Russian twist

20 seconden

GOED VOOR: buikspieren

>Zit op de grond met je knieën gebogen en je voeten een stukje van op de grond. Houd je rug recht, leun achterover tot je torso een hoek van 45 graden vormt met de vloer.

>Trek je navel in, adem uit en draai je torso naar links. Adem in en draai terug naar het midden, adem uit en draai naar rechts. Adem in en draai terug.

>Herhaal!

bottom of page