• Persoonlijke aanpak
  • Voedingsconsulentie
  • Goede prijs en kwaliteit
  • Gezonde leefstyle
06-21806083

Coaching

Mental coaching en Leefstijlcoaching zijn beide vormen van coaching die gericht zijn op het verbeteren van iemands leven, maar ze richten zich op verschillende aspecten en benaderen verschillende gebieden van persoonlijke ontwikkeling.

Kortgezegd, mental coaching richt zich op het mentale welzijn en de emotionele veerkracht van een persoon, terwijl leefstijlcoaching zich richt op het bevorderen van een gezonde leefstijl op fysiek gebied. Beide vormen van coaching kunnen echter complementair zijn en samenwerken om een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling en welzijn te bieden.

Leefstijlcoaching

Met leefstijlcoaching richt ik mij op het begeleiden in het verbeteren van jouw levensstijl op fysiek gebied zoals voeding, beweging, hormoonbalans, slaap, en stressmanagement. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt hebben, beter wilt slapen, stress wilt verminderen, meer balans wilt vinden in je dagelijks leven of gewoon beter in je vel wilt zitten.

Door middel van advies, motivatie en gedragsveranderingstechnieken coach ik cliënten om positieve veranderingen aan te brengen in hun dagelijkse gewoonten en het ontwikkelen van routines.

Ontdek hoe leefstijlcoaching jou kan helpen en neem contact met mij op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Duur: 60 minuten
Kosten: € 75 (incl BTW)
Inclusief: inhoudelijk gesprek met advies + vervolgindicatie

ContactLocaties

Mental coaching

Met Mental coaching richt ik mij voornamelijk op het mentale welzijn, zoals mindset, emotioneel welzijn, zelfvertrouwen, motivatie en het omgaan met stress en uitdagingen. Of je nu worstelt met stress, angst, zelftwijfel, of gewoon wilt groeien in andere aspecten van je leven ik bied een veilige en ondersteunende omgeving om jouw mentale welzijn te verkennen en te versterken.

Als mental coach help ik graag om je gedachten, overtuigingen en emoties te begrijpen en te beheren, en jou te ondersteunen bij het ontwikkelen van een positieve en veerkrachtige mindset. Heb je behoefte aan een oriënterend en vrijblijvend gesprek neem dan contact met mij op en ik sta je graag te woord.

Duur: 6 sessie van 90 minunten
Kosten: € 750 ( incl.BTW)
Inclusief: intakegesprek, 4 sessies en afrondingsgesprek

Contact Locaties

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.

Referenties

Bekijk alle referenties