top of page

Real people, real results!

Nieuwsgierig naar de ervaring van de mensen die je voorgingen. Lees hier enkele reacties of stel je vraag op de blog.

Vincent  (38)“Met een veel te hoog BMI (morbide obesitas) kwam ik opnieuw met goede voornemens sporten op de club. Brigitte sprak mij aan en bood haar hulp aan! Dat heb ik aangepakt! Sindsdien zijn mijn slechte gewoontes stap voor stap aan het verbeteren en ben ik in een half jaar tijd 28 kilo lichter. Zelfs na 6 weken zomerstop val ik nog steeds af. Elke week trainen we een uur buiten en bespreken wat goed gaat en wat beter kan. Het is makkelijk vol te houden omdat het op maat gemaakt plan is en een directe communicatie"

 

                      d.d. aug. 2020

​Carla Heidt (45)“Halverwege maart heb ik de knoop doorgehakt en hulp ingeroepen. Eind juli had ik een groot bruilofst feest en in een jurk maat 38 voel ik mij toch echt mooier dan de maat 42 die ik de laatste jaren nodig had. 10 maart woog ik bij Brigitte op de schaal 88,5kg. Na voedings-& trainingsadvies en wekelijks een weegmoment heb ik begin juli mijn doel bereikt. Het weekmenu hield rekening met het hele gezin (man en 2 pubers). Mijn gewoontes zijn echt blijvend verandert en de complimenten van collega's, vrienden en familie Priceless!”

 

                      d.d. juli 2021

Tico Janga (48)

 

"Ik kwam bij Brigitte op consult omdat ik in de loop der jaren ondanks regelmatig sporten toch de nodige kilo's was aangekomen. Na een intake gesprek volgde een voorbeeld weekmenu en een split trainingsschema om mee aan de slag te gaan. Bij aanvang 16 maart woog ik 94,5kg. Mijn doel was terug naar 85kg. Op 10 mei woog ik 82,5kg. Met groei in spiermassa!!! Het gewicht is blijvend en ik ben super tevreden over de persoonlijke aanpak van Brigitte. Mijn vrienden trainen inmiddels ook volgens haar schema"

 

                      d.d.  juni 2022

​Bianca (33)“Op advies van de arts kwam ik bij Brigitte. Om zwanger te geraken gaat het helpen om weer enkele kilo's aan te komen. Ik weeg al jaren te licht. Ik moest van Brigitte een voedingsdagboek bijhouden. Hierna heeft zij een weekmenu samengesteld waarmee ik de juiste voedingsstoffen binnen krijg. 1 kilo per maand aankomen is een mooi resultaat. Elke maand komen we even samen voor een kort consult. Het bevalt goed en is heel toepasbaar in mijn dagelijks leven”

* inmiddels hebben Bianca en haar partner 2 kinderen mogen krijgen

22

                      d.d. april 2019

bottom of page