• Persoonlijke aanpak
  • Voedingsconsulentie
  • Goede prijs en kwaliteit
  • Gezonde leefstyle
06-21806083

Referenties

Na een paar jaar zelfstandig te hebben getraind word ik de laatste maanden opnieuw begeleid door een personal trainer. Bij Sportcity heb ik een paar maanden geleden kennis gemaakt met Brigitte Lommers. Ik ben waarschijnlijk haar oudste (72 jaar) pupil en voor mij is vitaliteit en een gezond lichaam belangrijker dan enorme spierbundels. Het feit dat ik met haar over andere onderwerpen kan praten dan alleen de sport vind ik een fors pluspunt. Brigitte is een aanrader die ik van harte aanbeveel als PT.

Chris (72)

Ik train nu al een aantal jaar met Brigitte en het wordt nooit saai. Brigitte heeft me geleerd dat daar waar het ongemakkelijk wordt, de grootste winst te behalen is. Tijdens het sporten, maar ook in bijvoorbeeld mijn voeding. En dat heeft écht gewerkt. Ik ben 50 maar sterker en fitter dan ooit!

Charissa (50)

Met een veel te hoog BMI (morbide obesitas) kwam ik opnieuw met goede voornemens sporten op de club. Brigitte sprak mij aan en bood haar hulp aan! Dat heb ik aangepakt! Sindsdien zijn mijn slechte gewoontes stap voor stap aan het verbeteren en ben ik in een half jaar tijd 28 kilo lichter. Zelfs na 6 weken zomerstop val ik nog steeds af. Elke week trainen we een uur buiten en bespreken wat goed gaat en wat beter kan. Het is makkelijk vol te houden omdat het op maat gemaakt plan is en een directe communicatie

Vincent (38)

Ik train wekelijks met Brigitte. Ruim een jaar geleden met haar alleen gestart, later met 1 en/of 2 anderen van hetzelfde niveau. Dit heeft ook stimulerend gewerkt. Ik train niet om af te vallen, maar om gezond te blijven op deze leeftijd en er goed uit te blijven zien. Ook heeft zij mij voedingsadvies gegeven, dat was een eyeopener. Ik heb er iedere dag wat aan, dus het is echt een verandering van lifestyle en absoluut niet van korte duur. Ondanks dat ik niet echt een sporter ben, mis ik het toch echt om niet te sporten. Het helpt mij ook om mijn hoofd leeg te maken. ik heb geleerd dat ik veel meer kan, dan ik in eerste instantie dacht. Hoe leuk is krachttraining.

Brigitte is absoluut aan te raden als personal trainer, zij heeft buiten al haar kwaliteiten gevoel voor humor, goede gespreksstof en altijd op tijd.Hetty (67)

Halverwege maart heb ik de knoop doorgehakt en hulp ingeroepen. Eind juli had ik een groot bruilofst feest en in een jurk maat 38 voel ik mij toch echt mooier dan de maat 42 die ik de laatste jaren nodig had. 10 maart woog ik bij Brigitte op de schaal 88,5kg. Na voedings-& trainingsadvies en wekelijks een weegmoment heb ik begin juli mijn doel bereikt. Het weekmenu hield rekening met het hele gezin (man en 2 pubers). Mijn gewoontes zijn echt blijvend verandert en de complimenten van collega's, vrienden en familie Priceless!

Carla (45)

Brigitte springt er qua personal trainer, wat mij betreft, ver bovenuit omdat ze “gewoon” is. Ze pretendeert niet alles te weten, maar focust vooral op wat zij wél weet. En wat zij wél weet, is heel veel en goed onderbouwd. Ze komt niet met allerlei modekreten, maar legt alles duidelijk en begrijpelijk in gewone taal uit. Als een oefening niet duidelijk is, doet ze het zelf voor.

Haar toegankelijkheid en haar luisterend oor maken haar tot een uitstekende coach en trainer, iemand waarvan je voelt, dat je met een mens te maken hebt. Een mens in alle facetten, die ook haar kwetsbare kant durft te laten zien. Juist dat motiveert me om er alles uit te halen tijdens een training.

Brigitte is rustig en verheft haar stem niet, maar weet je toch zover te krijgen dat je het blijft proberen tot het lukt. Door haar levenservaring weet ze precies wat je nodig hebt om gemotiveerd te blijven in de sport. Ze weet dat er meer factoren zijn, die iemands motivatie en vooruitgang kunnen beïnvloeden.

Kort samengevat: ik kan Brigitte van harte aanbevelen aan zowel de beginnende als de gevorderde sporter.Liesbeth (64)

Ik heb iets meer dan een jaar met Brigitte getraind. In die tijd ben ik 30 kilo afgevallen en een stuk sterker geworden. Ik vond het heel prettig want zij geeft motivatie maar geen oordeel. Zij heeft een enorme kennis van sport en voeding en wij deden veel verschillend dingen dus het was nooit saai. Ik vond het ook belangrijk dat zij een leuk mens is – het was altijd gezellig om met haar te zijn. Helaas zijn we naar België verhuisd, anders zou ik nog steeds met haar trainen. Ik raad Brigitte ten zeerste aan als je gezonder en sterker wilt worden.

Kelly (52)

Ik kwam bij Brigitte op consult omdat ik in de loop der jaren ondanks regelmatig sporten toch de nodige kilo's was aangekomen. Na een intake gesprek volgde een voorbeeld weekmenu en een split trainingsschema om mee aan de slag te gaan. Bij aanvang 16 maart woog ik 94,5kg. Mijn doel was terug naar 85kg. Op 10 mei woog ik 82,5kg. Met groei in spiermassa!!! Het gewicht is blijvend en ik ben super tevreden over de persoonlijke aanpak van Brigitte. Mijn vrienden trainen inmiddels ook volgens haar schema

Tico (48)

Ik wil graag fit zijn en blijven, en naast het hardlopen met krachttraining werken aan een goede conditie. Brigitte ondersteunt mij hierbij, we spreken 1x per week af voor een sessie van 1h in de sportschool. Het programma dat ze aanbiedt is leuk en gevarieerd en aangepast op mijn lichaam en doelstellingen. Als ik een oefening minder goed kan uitvoeren vanwege een blessure, weet ze altijd direct een andere oefening op te zetten die niet belastend is. Brigitte stimuleert mij het beste uit mezelf te halen, zonder dat ze pusht of over mijn grenzen heen gaat. Ze leert mij mijn vrouwenlichaam meer te waarderen. Ze (ver)oordeelt niet, en staat altijd open voor een goed gesprek.

Ellen (34)

Op advies van de arts kwam ik bij Brigitte. Om zwanger te geraken gaat het helpen om weer enkele kilo's aan te komen. Ik weeg al jaren te licht. Ik moest van Brigitte een voedingsdagboek bijhouden. Hierna heeft zij een weekmenu samengesteld waarmee ik de juiste voedingsstoffen binnen krijg. 1 kilo per maand aankomen is een mooi resultaat. Elke maand komen we even samen voor een kort consult. Het bevalt goed en is heel toepasbaar in mijn dagelijks leven

Bianca (33)

Dankjewel Brigitte! Ik ben dik tevreden met mijn resultaten en vooral blij met hoe ik mij voel: veel energie, bijna nooit ziek en gemotiveerd om te sporten! We gaan gewoon verder!

Ana (62)

Twijfel je nog? Niet doen: Brigitte is een topper! Sportief? Nou nee, niet echt, of eerder echt niet. En toch is het Brigitte gelukt om mij al 6 jaar lang iedere week naar de sportschool te motiveren. Niet alleen door haar prettige persoonlijkheid maar vooral ook omdat zij precies mijn kracht en grenzen weet te respecteren. Telkens als ik beperkt ben door een pijntje (rugpijn, gezwollen knie, stijve gewrichten) ben ik met succes doorgegaan en ik moet zeggen dat ik door de jaren heen steeds fitter ben geworden.

Marie-Claire (64)

Na 25 jaar was het wel genoeg. Met de hulp van Brigitte heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en mijn levensstijl veranderd. Aan de periode van (te) hard werken en ongezond leven en te weinig bewegen moest een einde komen. De ondersteuning van Brigitte was daarbij onmisbaar, al is het maar vanwege haar eerste vragen: Wat is je doel, en wat wil je bereiken? Voor mij was dat de Ringvaart regatta, een roeiwedstrijd van 100km.Natuurlijk ging dat moeizamer dan ik zelf wilde. Met de begeleiding van Brigitte als stok achter de deur werd ik met vallen en opstaan fitter. Brigitte weet de uitdaging in de trainingen uitstekend af te stemmen op persoonlijke wensen en omstandigheden. Ook als het even niet zo lekker gaat, je het net wat te druk hebt, of je het gevoel hebt tegen een plafond op te lopen weet Brigitte je er altijd wel door heen te slepen. Dat stukje motivatie is onmisbaar, als je van nature geen sportschooltype bent. Inmiddels zijn we bijna 4 jaar verder, en maakt de personal training van Brigitte een vast deel uit van mijn wekelijkse routine van trainingen op het water en met Brigitte. De flexibiliteit, voor als de training een keertje niet in de agenda past is daarbij heel prettig.

Hugo (48)

Toen ik in mei 2022 bij Brigitte aanklopte voor hulp had ik een helder doel voor ogen. Namelijk fit zijn en afvallen voor mijn huwelijk in juli 2023. Een jaar de tijd dus om te knallen! Vanaf moment 1 zat ik goed bij Brigitte. Met haar persoonlijke en zeer gerichte aanpak voelde ik mij fijn. Ik was conditioneel best fit alleen had nog nooit aan echte krachttraining gedaan, of beter gezegd het versterken van mijn core. Met een gedetailleerd plan waarin we duidelijke doelen hadden gesteld zijn wij aan de slag gegaan. Eerst buiten met circuitjes en later verhuisd naar "binnen". Ik merkte al snel dat ik mij beter ging voelen, alleen echt afvallen lukte nog niet - toen zijn we in februari 2023 aan een sportvastenprogramma begonnen. Een openbaring voor mij en zon fantastische boost. Eerlijk gezegd dacht ik eerst bij mezelf, waarom zijn wij dit niet eerder gaan doen? Maar al snel leerde ik dat ik het sportvasten niet aangekund had zonder de voorbereiding van het afgelopen half jaar. Ik was er eindelijk aan toe! Ondertussen ben ik ruim 9 kilo afgevallen en ben ik veel sterker geworden; ik heb er ruim 4 kilo aan spieren voor in de plaats gekregen. En zag ik er fantastisch uit op mijn huwelijk!

Ik ben Brigitte ook zeer dankbaar voor haar flexibiliteit want ik was vaak weg voor mijn werk. Om dat op te lossen heeft ze mij ook oefeningen gegeven die ik thuis en in de hotels kon doen. Dat werkt perfect! Wil je een persoonlijk traject onder leuke en fijne begeleiding met ECHT resultaat - kies dan voor Brigitte!Alexander (42)

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.