• Persoonlijke aanpak
  • Voedingsconsulentie
  • Goede prijs en kwaliteit
  • Gezonde leefstyle
06-21806083

Over Brigitte

Ik zal mij even kort voorstellen, mijn naam is Brigitte Lommers en ben woonachtig in Wassenaar. Bewegen is voor mij een belangrijk onderdeel van een gelukkig en gezond leven, oftewel een ‘way of life’

Deze ‘way of life’ past mij al van jongs af aan, altijd ben ik al bezig geweest met sport en bewegen. Dit is begonnen met jazz ballet, softbal, paardrijden, windsurfen, wedstrijdzeilen en duiken. Toen ik kinderen kreeg en er minder ruimte was voor teamsporten ben ik overgegaan op hardlopen, spinning, bodypump en fitness.

Over Brigitte Lommers Body Boost

Naast mijn beroepsmatige interesse in bewegen en gezondheid haal ik veel plezier en rust uit mijn vrijetijdsbestedingen.

Mijn vrije tijd deel ik graag met vrienden en familie, gezellig samen zijn en het leven vieren met lekker eten en drinken. Een andere invulling van mijn vrije tijd is op zoek naar avontuur, of dit nou op mijn motor door Europa rijden is, stedentrips, vakanties of wandelingen door de natuur, ik ben graag buiten en op pad. Dit buiten zijn probeer ik ook zoveel mogelijk toe te passen in mijn werk, ik geef met veel plezier wandelcoaching, smallgorup training, bootcamp en personal training in een prettige natuurlijke omgeving.

Buiten trainen lukt in Nederland niet altijd door het klimaat waarin we leven en daarom geef ik deze trainingen ook op diverse binnen locaties in de omgeving waarin ik woonachtig ben.

Voor mij is het belangrijk dat de mensen die met mij de sportieve uitdaging aangaan zich comfortabel voelen in een prettige en ruimtelijke omgeving, waarop ik mijn locaties uitzoek.

Ik heb je een inkijkje gegeven in wie ik ben en waar ik voor sta, hierdoor heb je mij een beetje leren kennen. Ik zie er naar uit om jou beter te leren kennen en mijn expertise te delen in jouw hulp vraag.

Gestart met Int. Youth SportCamps

2013

Int. Youth SportCamps

Ik wilde meer doen met mijn liefde voor sporten en kinderen, daarom besloot ik om in 2013 de aangeboden kans aan te grijpen en heb een Jeugdsportkampen programma opgezet en gecoördineerd binnen Westvliet Fitness & Racquet Club - Voorburg

Van hobby naar onderneming

2014

Logo body boost

Ik had de smaak van het organiseren en lesgeven te pakken, heb hard gestudeerd om de nodige diploma’s te halen en heb in 2014 mijn eigen bedrijf opgericht.
Bodyboost Personal training & Nutrition advice – Wassenaar

Verbinding geeft glans

2016

Logo sportcity

Vanaf 2016 heb ik mij verbonden aan Sportcity waar ik met veel plezier tot op de dag van vandaag veel mensen mag begeleiden in hun weg naar een gezonder lijf en leven.
Sportcity Mariahoeve & Houtrust – Den Haag

In de Media

2014

In de media

Na een uitnodiging en selectie heb ik in 2016 mee gewerkt aan de work-outs onder leiding van Carlos Lens voor de lancering van Fitchannel,com, hét online platform van Nederland en België om thuis te sporten op jouw niveau. Vóór de camera 8 HIIT trainingen opnemen per dag was een even pittige als fantastische ervaring waar ik trots op ben.

Publicaties

Publicaties

Ik heb meegewerkt aan verschillende artikelen in de media zoals o.a. Santé, LEEF van Beroepsverening Gewichtsconsulente Nederland en de Telegraaf met de landelijke Lekker in je vel Challenge 2024.

Het Billenboek

2018

Billenboek

Daarnaast ben ik een personal trainer op het online platform “The ultimate Booty trainer” van Carlos Lens waar je verschillende workouts met mij kan volgen en is er een ludiek boek verschenen in 2018 “Het Billenboek” waar verschillende professionals, fitgirls & personal trainers vertellen wat het geheim is achter het verkrijgen en houden van mooie ronde billen!
Wat resulteerde in de trots en schaamte van mijn twee puberzonen.

Management & Teamspirit

2019

Max health club

In 2019 werd ik gevraagd het Fitness team te gaan Coördineren bij Westvliet. Daar kwam later MOVE High Performance Training bij. Met veel plezier heb ik de teams, door de Covid periode heen, mogen begeleiden. Inmiddels is het bedrijf overgenomen en verdubbeld in leden. Vanaf 2024 heb ik het stokje overgedragen en ben ik actief als Personal trainer en Voedingscoach bij Max Health club aan de Vliet – Voorburg

Mental coaching

Alles in mijn begeleiding is terug te leiden naar 3 pijlers: beweging – voeding – mindset. Al in 2015 ging ik aan de slag met een opleiding mindfullness based cognitief gedrag therapie. Het gedrag van de mens en de mens achter het gedrag, ik vind het mateloos interessant, heb er al veel boeken over verslonden en ben vorig jaar begonnen met de opleiding Mental coaching bij CIVAS. Begin dit jaar heb ik zelf een Doorbraakcoaching doorlopen en nu zo mogelijk nóg enthousiaster in mijn wens om mensen te begeleiden naar een emotioneel veerkrachtiger levensbalans.

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij en derde partijen technieken zoals cookies.

Referenties

Bekijk alle referenties